Workshop: Gefermenteerde frisdranken

Kefir, kombucha, gember-bier, … Je hoorde er ongetwijfeld al van. Deze gefermenteerde dranken zijn lekker sprankelend, ideale dorstlessers en bovendien superhip!

Als je eenmaal weet hoe het moet, is het heel eenvoudig om ze zelf te maken én een stuk gezonder dan de limonades die je in de supermarkt vindt. Daarnaast kan je er ook nog eens eindeloos mee experimenteren, al naargelang je eigen smaak. Een boost voor je gezondheid én je creativiteit dus.

Op het einde van de workshop neem je je eerste zelfgemaakte limonades mee naar huis, samen met de materialen waarmee je de rest van je leven je eigen kefir en kombucha kan blijven brouwen!

Praktisch

  • Locatie: Begijnenkamer, Begijnhof Diest
  • Zondag 14 september, 9 tot 12 uur
  • Prijs: 65 euro (inclusief alle ingrediënten en materialen)
  • Deelnemers: min. 6 – max. 10
  • Meebrengen: schort, draagtas of doos voor twee glazen potten

De inschrijvingen starten op 10 juni om 10 uur via ccdiest.be.

Relict Logo Rgb Block Baseline 1