Het ProefTerras - Legum

Op vrijdag 20 september kookt Legum met de lekkerste veggies tijdens Het ProefTerras.

We stellen je graag voor aan Legum uit Schaffen bij Diest.

Legum, dat is op en top vegetarische keuken, met een nadruk op seizoensgroenten. Kris Baeyens gebruikt Belgische lokale producten met invloeden uit het midden oosten en Azië.
Je kan hier regelmatig veggie take away bestellen. Een cateraar nodig? Dan ben je bij Kris aan het juiste adres!

Voor Het ProefTerras werkt hij met de ingrediënten van De Buurderij.
Bij De Buurderij kan je wekelijks verse en (h)eerlijke producten uit de buurt ophalen. Brood, zuivel, vlees, fruit en groenten, chocolade en zo veel meer lekkers.

HET MENU

Aperitief met hapje

Voorgerecht:

Tartaar van rode biet en mierikswortel/ crème van geitenkaas/ appel en vijg/ zuurdesemtoast/ za'atar

Hoofdgerecht:

Tabouleh/ mousse van feta/ geroosterde perzik/ brochette van oesterzwam/ dukkah

Dessert:

Krokant van witte chocolade/ mascarpone/limoen en rood fruit

Met ingrediënten van de producenten van De Buurderij:
De overvloed ( groenten)
Cordisco  (olijfolie)
Slegershof ( groenten en fruit)
Melkerhei ( Yoghurt en boter)


40 euro pp incl. aperitief

Praktische info:

We starten stipt om 18 uur.
Het einde is voorzien om 22 uur.

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van Visit Diest met de betalingsmodaliteiten en praktische info.

Belangrijke info:

Kom je met 5 of 6 personen? Dien dan 1 reserveringsformulier in, zo ben je zeker dat je met jouw vrienden of familie samen in 1 bubbel zit.

Inschrijvingen voor minder dan 5 personen worden automatisch in een sociale bubbel geplaatst. 

VOLZET - JE KAN JE ENKEL NOG INSCHRIJVEN VOOR DE RESERVELIJST

ProefTerras - Legum

Ik schrijf mij in voor de reservelijst