Op donderdag 19 september proef je o.a. de lekkerste pinsa's van Captain Wood tijdens Het ProefTerras
Maak kennis met Jo van Captain Wood.
Heel wat bezoekers van De Smaakhal waren meteen fan van zijn overheerlijke desembroden. Hij was dan ook in no-time uitverkocht, deelname na deelname.
Desembroden zijn dan ook hét uithangbord van Captain Wood.
Maar wist je dat Jo ook al 12 jaar een eigen foodtruck heeft? Op privéfeesten serveert hij vooral pizza’s en pinsa’s.
Speciaal voor Het ProefTerras stelt Jo een lekker lokaal menu voor waarbij je naast zijn specialiteit, ook kan genieten van zijn andere culinaire talenten.
HET MENU
Aperitief:
Limoncello Spritz (limoncello van Captain Wood & schuimwijn van Haksberg)
Hapje:
Panzanella, een Toscaanse salade met desembrood van Captain Wood. Tomaat, gegrilde paprika & komkommer (Papriverm) rode ui, basilicum en een vinaigrette (van honingmosterd van het Moment & lambicbier van Donderbrews)
Hoofdgerecht:
Pinsa "Margherita" met verse tomaten (Papriverm) en verse huisbereide kaas (van melk van Eshoeve)
Pinsa a la Norma met gefrituurde aubergine (Papriverm) en Averbode kaas (het moment)
Pinsa Salami met paprika (Papriverm) en hot honey (imker Torbyns en Happy Hatter)
Pinsa met gegrilde courgette (Papriverm) , schapenkaas (Nijswolkje) en krokant gebakken spek (Hoevevlees Kelberg)
Pinsa met aardappel en coppa
Dessert:
Panna cotta met rode vruchten (Weckx & hoevemelk van Eshoeve)
OF
Tiramisu met Stroobants koffie
€40 pp incl. aperitief
Praktische info:
We starten stipt om 18 uur.
Het einde is voorzien om 22 uur.
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van Visit Diest met de betalingsmodaliteiten en praktische info.
Belangrijke info:
Kom je met 5 of 6 personen? Dien dan 1 reserveringsformulier in, zo ben je zeker dat je met jouw vrienden of familie samen in 1 bubbel zit.
Inschrijvingen voor minder dan 5 personen worden automatisch in een sociale bubbel geplaatst.
VOLZET - JE KAN NIET MEER INSCHRIJVEN
WACHTLIJST OOK VOLZET