Op woensdag 18 september geeft Bacari het startschot van Het ProefTerras.
Chef Jan Maes ken je o.a. van zijn Bacari Foodbar, een leuke, gezellige evenementenlocatie in het centrum van Diest. Een locatie voor feestjes met catering van Bacari maar ook voor evenementen, workshops, teambuildings,…
Met hun concept “De Langste Tafel” konden ook al heel wat mensen proeven van de heerlijke sharing plates op unieke locaties in Diest.
Jan stond ook al in De Smaakhal waar hij een hapje maakte met de ingrediënten van KOKED.
Voor Het ProefTerras zal hij opnieuw werken met heel wat lokale producten die in sharingvorm worden geserveerd.
HET MENU
Aperitief:
Cocktail (non alcoholische versie mogelijk)
Hapje:
Tartaar van nobazhi garnalen met ponzu en gember
Hoofdgerecht:
Gerechtjes op tafel om te delen:
* vittello tonato
* burata met tomaten uit eigen tuin
* groentjes op de grill met aoli
* buikspek van Duroc de riegel
Dessert:
Lekkers van bij Stuckens
54 euro pp incl. aperitief
Praktische info:
We starten stipt om 18 uur.
Het einde is voorzien om 22 uur.
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van Visit Diest met de betalingsmodaliteiten en praktische info.
Belangrijke info:
Kom je met 5 of 6 personen? Dien dan 1 reserveringsformulier in, zo ben je zeker dat je met jouw vrienden of familie samen in 1 bubbel zit.
Inschrijvingen voor minder dan 5 personen worden automatisch in een sociale bubbel geplaatst.
VOLZET - JE KAN NIET MEER INSCHRIJVEN
WACHTLIJST OOK VOLZET